Partner oldalak

Felfedtük az internetes pénzkereset valódi, működő módjait! Tudjon meg mindent az utónevek, keresztnevek jelentésérõl! ingyen Pólóműhely partnerprogram reklám
Most 20%os kedvezménnyel juthatsz pólóhoz a Pólóműhely Webáruház jóvoltából, amennyiben rendeléskor megadod a "ingyeness" kedvezménykódot! ;)
Nyerj egy iPad2-t

látogatók

Látogató számláló
Google PageRank

Utolsó kommentek

  • Csaba Siska: Okevagy (2020.09.10. 12:18) Ingyen Matrica
  • Szabó Edit: T. ügyintéző! Szeretnék kérni ingyenes kozmetikai termékmintát . Köszönettel Szabó Edit (2016.01.12. 08:48) Supherb ingyenes termékminta
  • Bánki Márton: Egy folyamatos nyereményjátékot ajánlok nektek, aminek évente 4 alkalommal van sorsolása. 10 milli... (2013.10.16. 12:20) Proaktivdirekt nyereményjáték
  • Bánki Márton: Egy folyamatos nyereményjátékot ajánlok nektek, aminek évente 4 alkalommal van sorsolása. 10 milli... (2013.10.16. 12:09) Kalózok kincse nyereményjáték
  • Kovács Katalina: ingyen termékmintát szeretnék ha nincs postaköltség köszönöm.. (2013.04.03. 14:36) ingyenes parfümminták
  • Utolsó 20

dátum+óra

Bodico parfüm

2010.12.01. 20:23 :: Noémi 1972

Légy Te is részese, nyertese a BODICO kihagyhatatlan

* 12 héten át tartó fantasztikus *

ÜNNEPI SOROZATÁNAK!
 
 1. Ajándékunk - "A" LEHETŐSÉG!

  Sokat gondolkodtunk, mivel tudnánk a legnagyobb örömet szerezni hagyományos évbúcsúztató - évköszöntő Szépségheteink nyitányaként! Reméljük, döntésünk sok-sok Klubtagunknak elnyeri a tetszését! Mivel a 2010. esztendő slágere a játék lett, és azok közül is a pálmát az vitte el, melyben külön díjaztuk az újonnan regisztrált, és külön a BODICO-t továbbajánló, már regisztrált Klubtagokat, ezt választottuk! Így a vetélkedés,  most még kedvezőbb feltételekkel * hetente is sorsolunk! * ismét kezdetét veszi!

Ahhoz, hogy a játék alatt akár több alkalommal is nyerj, csak önmagadra,
a saját aktivitásodra van szükséged!


A végső győztes pedig az a Klubtag lesz, aki akár egyedül, akár csapattársaival együtt, a teljes időszakban a legnagyobb forgalmat éri el! Az ő nyereménye lesz MEGLEPETÉS-AJÁNDÉKUNK 50.000,- Ft ÉRTÉKBEN! 

Reméljük, felkészültél! Induljon hát a játék, ebben az évben biztosan utoljára!
Ismerd meg a részleteket, és ha tetszik, JÁTSSZ és NYERJ VELÜNK!

 "ÉLJ VELE! - ADD TOVÁBB! - MOST!" Regisztrációs - Szépségajánló - Csapatépítő
 
nagy téli NYEREMÉNYJÁTÉK
2010.11.08-tól 2011.01.31-ig!

   A játékba mindenki benevezhet, aki elmúlt 18 éves, hibátlanul kitölti és visszaigazolja Regisztrációját. A véletlen szerencse folytán még az is előfordulhat, hogy valaki akár egy héten  duplán nyer! A lehetőség megvan rá, hisz bármely újonnan regisztráló BODICO Klubtag dönthet úgy, hogy azt azonnal tovább is adja! Márpedig, ha így tesz, akkor a sorsoláson bekerül mindkét kalapba!  

   NAGYON FONTOS! A Regisztráció INGYENES, tehát veszteni nem, csupán NYERNI TUDSZ! Regisztrációd akkor lép életbe, amikor megkaptad a Regisztrációs számodat és azt visszaigazoltad! FONTOS, hogy ne feledkezz el a Regisztráció visszaigazolásáról, mert addig nem szerepelsz az adatbázisban!

   A továbbajánláshoz nélkülözhetetlen az ajánlói linked, melyet - emlékeztetőként - minden Hírlevelünk elején feltüntetünk a Regisztrációs számod alatt!

    És egy jó tanács! Mindenkinek ismételten ajánlom, NE FELEDKEZZENEK el az Urakról! Bár már többbször felhívtam rá a figyelmet, a Hölgyek többsége nem veszi komolyan, azt gondolja, hogy a szépségipar az ő privilégiumuk! Pedig messze nem így van! Ráadásul, termékválasztékunk annyira szerte ágazó a szépségtermékeken kívül is, amiből mindkét nem és minden korosztály válogathat! Az utóbbi hetek fő slágere pl. a névre szólóan dedikált NFL-könyv lett az illatok és parfümszórók mellett, és ez csak egy példa.  

          Heti  nyereményeink 

* 1 + 1 db 8.000,- Ft-os BODICO AJÁNDÉKUTALVÁNY *

Sorsolás: Minden  hét első napján, hétfőn, 19 órakor
A nyerteseket a következő napon, e-mailben értesítjük! 
Az Ajándékutalványok legkésőbb 2011.02.28-ig vásárolhatóak le, nem válthatóak át készpénzre és nem ruházhatóak át!  

Link:www.bodico.hu/HU/B001154

 

2 komment

Címkék: pontgyűjtés árusítás

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyeness.blog.hu/api/trackback/id/tr842486946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tirtikka 2010.12.06. 14:20:40

Most akkor mit kell itt csinálni? Kicsit bonyolult ez nekem, pedig jó volna valami parfüm - akkor is ha nem jó az illata, mert húsvéti locsoláshoz akkor is jó lesz :D

Noémi 1972 2010.12.07. 21:37:43

tirtikka!Ha regisztrálsz akkor vehetsz vagy árusíthatod az oldalon lévő parfümöket,jóval olcsóbban.Ha tiéd a legnagyobb forgalom,akkor nyerhetsz.
süti beállítások módosítása