Partner oldalak

Felfedtük az internetes pénzkereset valódi, működő módjait! Tudjon meg mindent az utónevek, keresztnevek jelentésérõl! ingyen Pólóműhely partnerprogram reklám
Most 20%os kedvezménnyel juthatsz pólóhoz a Pólóműhely Webáruház jóvoltából, amennyiben rendeléskor megadod a "ingyeness" kedvezménykódot! ;)
Nyerj egy iPad2-t

látogatók

Látogató számláló
Google PageRank

Utolsó kommentek

  • Csaba Siska: Okevagy (2020.09.10. 12:18) Ingyen Matrica
  • Szabó Edit: T. ügyintéző! Szeretnék kérni ingyenes kozmetikai termékmintát . Köszönettel Szabó Edit (2016.01.12. 08:48) Supherb ingyenes termékminta
  • Bánki Márton: Egy folyamatos nyereményjátékot ajánlok nektek, aminek évente 4 alkalommal van sorsolása. 10 milli... (2013.10.16. 12:20) Proaktivdirekt nyereményjáték
  • Bánki Márton: Egy folyamatos nyereményjátékot ajánlok nektek, aminek évente 4 alkalommal van sorsolása. 10 milli... (2013.10.16. 12:09) Kalózok kincse nyereményjáték
  • Kovács Katalina: ingyen termékmintát szeretnék ha nincs postaköltség köszönöm.. (2013.04.03. 14:36) ingyenes parfümminták
  • Utolsó 20

dátum+óra

Blablu játékleírás

2010.08.17. 15:05 :: Noémi 1972

Blablu.hu - Játsz ajándékokért!


Mi az a Blablu.hu ?

A blablu.hu Magyarország legrégebbi játsz ajándékokért weboldala! Az oldalon egy regisztráció után naponta játszhatsz ingyen játékokkal. A játékokkal összeszedet pontjaidat pedig felhasználhatod az oldal ajándékboltjában, hogy ajándékokhoz juthass!

 

Hogyan kapom meg az ajándékokat ?

A legtöbb esetben ingyen küldjük ki neked Postával. Bizonyos ajándékoknál személyesen kell átvenned a terméket a megadott helyen és időpontban!

 

Hogyan szerezhetek pontokat ?

Pontokat, a napi játékokkal (naponta 20 zseton-t kapsz), vagy a bonus+ játékokkal ( bonus+ kódért) illetve a kihívás játékokkal ( pontért veszel lehetőséget rájuk ) szerezhetsz!

 

Mi az a Havi gyémánt hűségajándék ?

Minden hónap 10.-én lenullázuk a játékosok gyémánt mennyiségét, és innentől kezdve mindenkinek van lehetősége a gyémántokat gyűjteni. Aki a következő hónap 10.-ig a legtöbb gyémántot gyüjtötte össze az kapja a havi Gyémánt Hűség ajándékunkat!

 

Hogyan gyüjthetek gyémántot ?

Gyémántot minden napi játék után kapsz annyit, amennyi zsetonba került a játék. Ezen kívül a kihívás játékok is adnak gyémántot ( Octopus - 2 gyémánt, Kaktusz - 5 gyémánt, Csigusz - 10 gyémánt ). A bonus+ játékokkal is tudsz gyémántokat gyüjteni + 10 db gyémántot kapsz amikor beváltasz egy bonus+ kódot!

 

Mi az a heti játék ?

Az oldalon kéthetente indul egy új Heti játéknak nevezett akció. Erre a Heti játékra vagy 200BB pontért vagy 1 Bonus+ kódért tudsz nevezni. A játékban egy ügyességi játékkal kell játszani. Aki a heti játék előre kitüzött lezárásának idejében a rekord tartó a játékban (pontban) az kapja meg a Heti játék nyereményét!

 

Mire jó a V.I.P szint ? És hogyan lehetek V.I.P ?

Az első fokozat az Ezüst V.I.P. ezt akkor kapod ha beváltassz egy bonus+ kódot, innentől kezdve minden játékon dupla pontot kapsz! Minden kódbeváltással 7 nappal növeled a V.I.P. időszakodat. Ha beváltassz 5 kódot míg ezüst V.I.P. vagy megkapod az Arany V.I.P. titulust, ekkor a dupla pontok mellet az ajándékboltban is minden 50% al olcsóbb neked.

 

Mire jó a Bonus+ kód?

A kóddal, nagyon sok extra juttatás jár! A kód beváltásakkor kapsz 20 új zsetont, 10db gyémántot, lehetőséget játszani a bonus+ játékokon, 1 ingyen játéklehetőség a heti játékon, V.I.P. szint emelkedés és hosszabítás +7 nappal!

 

Hogyan szerezhetek Bonus+ kódot?

Az oldal Bonus+ menüjét kiválasztva vásárolhatsz bonus+ kódot emeltdíjas SMS-el, telefonhívással, átutalással vagy postai csekkel.

 

Átadhatom másnak a pontjaimat?

Erre sajnos nincs lehetőség, mint ahogy a fiokód átadására sincs!

 Játékok:

 

 

 

 

 

 

 

Tudnivalók az ajándék részlegről: 

Az ajándékok pénzre nem beválthatóak.
Az ajándékokat az oldalhoz való hűséged és lojalitásod miatt kapod!

1., A termékeket folyamatosan töltjük fel a kínálat bővűl, így érdemes gyakran átnézni a részleget.

2., A termékek limitált mennyiségben állnak rendelkezésünkre, ezért bármikor kivehetjük őket, ha elfogytak. Ebben az esetben pótoljuk egy másik hasonló termékkel.

3., A termékek pontérték változásának jogát fenntartjuk, de igyekszünk nem gyarokolni.

4., A termékekből meghatározott ( a termék értékétől függően ) időnként lehet kivenni 1 db-ot, minden terméknél jelezve van mennyi időnként lehet kikérni belőle 1 -et.

5., Minden terméken elhelyezünk egy Blablu.hu matricát, természetesen a lehető legigényesebben.

6., Postai úton jutattjuk el az ajándékokat, illetve bizonyos esetekben személyes átvétellel. Jelenleg csak Magyarországra tudunk postázni!

7., Ha nem veszed át a postán és visszaérkezik a termék, nem áll módunkban újra kiküldeni. Ha helytelen címet adtál meg akkor sem tudjuk ujra postázni!

 

 

 

Blablu.hu - Játsz ajándékokért!

2 komment

Címkék: játékleírás

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyeness.blog.hu/api/trackback/id/tr162228153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mámorka 2010.08.23. 11:44:54

Megnéztem ha naponta 20 pontot lehet elérni, egy mp3 lejátszó 20 ezer pont. akkor kell játszani pár száz napig azt hiszem... :D
süti beállítások módosítása